Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Javio se Rakitić: ‘Dolazim ako liječnici potvrde da mi je kći u redu’

Autor: Bruno Herljević

Objavio je zašto toliko kasni na pripreme reprezentacije, a razlog su kako se i nagađalo, zdravstveni problemi njegove kćeri Adare.

Ivan Rakitić preko poslao je potuku preko službene stranice HNS-a. Objavio je zašto toliko kasni na pripreme reprezentacije, a razlog su kako se i nagađalo, zdravstveni problemi njegove kćeri Adare.

“Obitelj mi je uvijek na prvom mjestu i zato sam zamolio izbornika i suigrače za razumijevanje. Najnoviji pregledi prošli su u redu i ako liječnici danas to potvrde, pridružit ću se Hrvatskoj na vrijeme. U protivnom ne bih bio koncentriran i usredotočen na nogomet, a takav ne bih bio od koristi reprezentaciji. Hvala izborniku, suigračima i svima drugima na podršci i razumijevanju, vjerujem da se uskoro vidimo i krećemo zajedno na Tursku”, poručio je Ivan Rakitić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.