Petar Glebov/PIXSELL/Srdjan Ilic/PIXSELL

JAVILA SE SUPRUGA ‘SPLITSKOG GRIZLIJA’ KOJI JE SUDJELOVAO U TUČNJAVI GROBARA

Autor: Bruno Herljević

Javila se i supruga Damira Tovarovića, Mia, koja je demantirala priopćenje Ministarstva vanjskih i europskih poslova

Prije samo nekoliko godina osvojio je broncu na Svjetskom kickboksačkom prvenstvu u superteškoj kategoriji, bio je i na K-1 turniru i nekadašnji je prvak Hrvatske u boksu. Zaista je nejasno što je 26-godišnji Damir Tovarović, jedan od šestorice Hrvata koji su sudjelovali u masovnoj tučnjavi navijača Partizana na utakmici sa Zvezdom, radio u Beogradu.

Javila se i supruga Damira Tovarovića, Mia, koja je demantirala priopćenje Ministarstva vanjskih i europskih poslova, koje pak tvrdi kako niti jedan hrvatski državljanin nije zatražio pomoć konzulata RH u Beogradu.

“Kao supruga Damira Tovarovića zatražila sam pomoć Veleposlanstva RH i konzulata u Beogradu, u četvrtak u 9 sati ujutro, sa samim početkom njihovog radnog vremena, ali nikakvu povratnu informaciju nismo dobili. Dakle, sve informacije koje imamo mi, kao obitelji, došle su izvan veleposlanstva od kojeg je zatražena pomoć, i to od mene osobno. Dakle, netočni su navodi kako nije zatražena pomoć i kako ih nitko nije kontaktirao. Nemamo nikakav kontakt s dečkima u Beogradu te je jasno da su navedeni uredi jedini gdje smo formalno mogli zatražiti informacije i pomoć, no od konzulata, kao što sam navela, ista je izostala. Dakle, od njih nismo dobili niti podrobnije informacije o zdravstvenom stanju Splićana, a kamoli njihov status u policiji, jesu li privedeni i što im se eventualno stavlja na teret”, rekla je Mia Tovarović, prenosi Slobodna Dalmacija.

Zanimljivo, u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju iz 2011. piše kako je Tovarović, inače poznat po nadimku “Splitski Grizli”, završio fakultet oceanografije i ribarstva.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.