Dehli-News / Frank Dehlis

Izopačena koreografija navijača Dresdena: Na teren bacili bikovu glavu! (FOTO)

Autor: Bruno Herljević

Dresden je za ovaj derbi istočne Njemačke pripremio izopačenu i bolesnu koreografiju, ako se to uopće može tako nazvati.

Sjećate se neslavne svinjske glave bačene Luisu Figu kada je ovaj obavio transfer iz Barcelone u Real? E, pa još gori incident dogodio se na utakmici Dinama is Dresdena i Red Bull Leipziga u prvom kolu kupa. Dresden je za ovaj derbi istočne Njemačke pripremio izopačenu i bolesnu koreografiju, ako se to uopće može nazvati koreografijom. Naime, na teren su bacili bikovu glavu!

Sve je to zapravo bila aluzija na Red Bull koji je sponzor kluba iz Leipziga, a bikovu glavu popratili su i transparenti s napisima, ‘Ubijmo bikove’, ‘Red Bull je zaslužio batine’…

Dresden je na koncu preko jedanasteraca izbacio Leipzig, ali ostao je jedan veliki upitnik. Kako je, uz sve kontrole, sigurnosne punktove i pretrese, netko uspio unijeti odsječenu bikovu glavu na stadion? Još je gora stvar što je utakmice bila označena kao ona visokog rizika jer je riječ o velikim rivalima.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.