TWITTER

IZJAVA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Evo što trener brazilske momčadi rekao prije nesreće u kojoj je poginuo skupa sa svojim igračima

Autor:

Na medijskoj konferenciji nakon povijesne pobjede nad San Lorenzom i plasmana u finale, trener Junior izgovorio je rečenicu koju danas prenose gotovo svi mediji u svijetu. Rečenica je to koja ledi krv u žilama.

U stravičnoj zrakoplovnoj nesreću koja se dogodila u noći s ponedjeljka na utorak u blizini kolumbijskog grada Medelina, poginulo je 76 osoba, odnosno, samo je pet osoba preživjelo stravičan pad. Glavninu putnika u zrakoplovu činila je momčad brazilskog prvoligaša Chapecoensea i njihovo tehničko osoblje.

U nesreći je poginulo najmanje 17 nogometaša zajedno s trenerom Caiom Juniorom. Za sada je poznato kako je nesreću preživjelo petero ljudi, a od nogometaša jedino, Alan Luciano Ruschel, Marcos Danilo Padilha i Jacson Ragnar Follmann.

Chapecoense je prije svega pet dana izborio veliko finale Copa Sudamericane koji su trebali igrati protiv Atletico Nacionala iz Medelina, a na medijskoj konferenciji nakon povijesne pobjede nad San Lorenzom i plasmana u finale, trener Junior izgovorio je rečenicu koju danas prenose gotovo svi mediji u svijetu. Rečenica je to koja ledi krv u žilama.

“Mi smo brazilski Leicester! Ako umrem danas, umrijet ću sretan”, govorio je tako Caio Junior prije par dana.

 

Isto tako, nogometaš Cleber Santana, nešto prije pada aviona napisao je dirljivu poruku. “Ma koliko života živio, u svima ću voljeti tebe”.  

Em quantas vidas eu viver, em todas eu vou amar você. ???????? #PartiuFazerHistoria #NossoCapitão #MelhorIdolo Fotografiju objavljuje Por você, Cleber Santana. ❥ (@cleberzete88)

Autor:

VEZANE VIJESTI