Twitter
Twitter

IZDAJA TEŠKO PALA NAVIJAČIMA: Dresove bacaju u WC, uklanjaju tetovaže, transparente vješaju na smetlarska kola (FOTO)

Autor:

Bit će zanimljivo vidjeti što će navijači Napolija prirediti Higuainu u prvom susretu protiv njegova novog kluba Juventusa.

Dojučerašnji heroj Napolija, Gonzalo Higuain, danas je vjerojatno najomraženija osoba u tom gradu. Igrač koji je praktično nosio momčad posljednje tri godine prešao je u jednog od većih rivala, Juventus i ostavio navijačima gorak okus u ustima. Otkako je prije tri godine došao u klub, za kojega je usput postigao 91 gol, osvojio je srca navijača. Svaki gol proslavio je zajedno sa navijačima Napolija, a nakon svake utakmice pjevao je i slavio svoj klub. Navijači su ga zbog toga podigli visoko na prijestolje i proglasili ga živućom legendom kluba, a kako i ne bi kada je čovjek zaista radio vrhunski posao.

Baš ga je taj vrhunski posao i odveo u Juventus koji je za njega platio nešto više od 90 milijuna eura, a navijačima Napolija ostala je samo ogorčenost i mržnja koja polako prelazi u prezir. Higuaina je bilo po cijelom gradu jer je Napulj grad koji živi za svoj klub, njegove dresove nosili su i stari i mladi, zidove su krasili grafiti s njegovim likom, neki su čak i tijela ukrašavali tetovažama u spomen na Gonzala, ali danas je priča malo drugačija. Crtaju se grafiti i dalje, ali su oni ovoga puta uvredljiva sadržaja spram Higuaina, tetovaže se ekspresno uklanjaju laserom, a dresovi se skidaju i izvlače iz ormara i bacaju se u smeće, WC školjke, dok zastave s njegovim likom krase smetlarske kamione.

 

 

Bit će zaista zanimljivo vidjeti što će navijači Napolija prirediti Higuainu u prvom susretu protiv njegova novog kluba Juventusa, a još će biti zanimljivije vidjeti što će Gonzalo napraviti zabije li gol bivšem klubu.

Autor:

ZADNJE VIJESTI