Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Iz saveza poručuju da Hajduk neće dobiti ispriku ali da će inzistirati na video tehnologiji

Autor: Andrija Kačić Karlin

"Imati ćemo sastanak i sve ćemo proanalizirati", lakonski govori Kustić kao da će ikakav razgovor u HNS-u išta riješiti.

U Hrvatskom nogometnom savezu tvrde „kako će analizirati događaja na finalnom dvoboju Kupa u Vinkovcima između Dinama i Hajduka” (!?). Govori to Marijan Kustić, direktor u Savezu zaduženom za natjecanje i infrastrukturu.

Nesumnjivo, Hajduk je u toj utakmici teško oštećen, u nekoliko situacija. Kustić kaže da će se u Savezu razgovarati o tome…

“Imati ćemo sastanak i sve ćemo proanalizirati”, lakonski govori Kustić kao da će ikakav razgovor u HNS-u išta riješiti. Makar, Kustić tvrdi da će Savez iči u raščišćavanje nakupljenog taloga… Pa tako za Dalmatinski portal kaže:

Uslijedilo je pitanje postoji li mogućnost da se HNS ispriča Hajduku? Kustić je rekao:

“Što će Hajduku značiti isprika? Vidjeli ste i u Ligi prvaka brojne pogreške sudaca, ja ću kao direktor zagovarati uvođenje VAR-a kako bi se mogućnost pogreške smanjila na minimum.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.