Ivica Olić i mirovina ne idu u istu rečenicu! Hrvatski veteran zabio prekrasan gol Kaiserslauternu! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Premda Olić u počektu sezone nije bio pretjerano učinkovit, a onda ga je pogodila teška ozljeda i suspenzija zbog klađenja, Ivica se sada prometnuo u jednog od ključnih figura Munchena.

Ma tko kaže da je Ivica Olić za mirovinu? Umirovljeni hrvatski reprezentativac jednostavno ne želi napustiti zelene terene, a jasno je i zašto. Naime, Olić je u 13. kolu druge njemačke lige zabio vodeći pogodak za svoj Munchen 1860 protiv Kaiserslauterna. Bavarsku momčad Olić je doveo u vodstvo već u devetoj minuti kada je u trku primio loptu na prsa, a onda u padu s desetak metara udaljenosti od gola, pospremio loptu u mrežu.

Nažalost, Kaiser je izjednačio u 44. minuti preko Stiebera, a do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Premda Olić u počektu sezone nije bio pretjerano učinkovit, a onda ga je pogodila teška ozljeda i suspenzija zbog klađenja, Ivica se sada prometnuo u jednog od ključnih figura Munchena. Zabio je u prošlom kolu protiv Sandhausena, a tjedan prije je asistirao i izborio dva penala u 6:2 pobjedi nad Erzgebirge Aueom.


Ivica Olic Goal HD – TSV 1860 München 1-0 FC… by FranceCup3

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.