Facebook: Genoa CFC (Official)

IVAN JURIĆ OSVAJA ITALIJU: Genoa na krilima ‘Cholova’ sina demolirala Juventus (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Mladi Giovanni Simeone zabio je za 1:o već u trećoj minuti susreta, a na 2:0 povisio je deset minuta kasnije.

U 14. kolu Serie A, momčad hrvatskog stratega Ivana Jurića, Genoa, stigla je do vrijedne pobjede protiv aktualnog prvaka Italije, Juventusa. Genoa je slavila s 3:1, a briljirao je sin trenera Atletica iz Madrida, Diega Simeonea.

Mladi Giovanni Simeone zabio je za 1:o već u trećoj minuti susreta, a na 2:0 povisio je deset minuta kasnije. Juventus nije imao odgovora na sjajnu igru Geone, a sve je bilo gotovo nakon što je Alex Sandro zabio autogol u 29. minuti i doveo crveno-plave u vodstvo od 3:0.

Juventus je uspio jedino smanjiti na 3:1 i to iz slobodnjaka u 82. minuti, a gol je zabio Pjanić. Mandžukić je zaigrao od prve minute i odigrao je cijeli susret, a Pjaca nije bio ni na klupi zbog ozljede.

U preostalim susretima Lazio je slavio na gostovanju kod Palerma s 1:0, a zabio je Milinković-Savić. Atalanta je na gostovanju kod Bologne pobijedila s 2:0, zabili su Masiello i Kurtić. Cagliari je pobijedio kod kuće s 2:1 Udinese golovima Fariasa i Saua, a za Udine je strijelac bio Fofana. Perica je igrao od 64′. Crotone i Sampdorija igrali su 1:1, Falcinelli je zabio za Crotone, a Fernandes za Sampdoriju. U subotnjim ogledima Milan je svladao Empoli s najmlađom momčadi ikada. ‘Rossoneri’ su slavili s 4:1 u gostima, a zabijali su Lapadula dva puta, Suso te Costa (AG), a za domaćina je zabio Saponara. Torino je kod kuće slavio s 2:1 protiv Chieva golovima Falquea, dok je za goste zabio Inglese.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.