Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

IPAK NIŠTA OD POVRATKA? Eduardo otkrio zašto se ipak neće vratiti u Dinamo

Autor:

"Štoviše, mislim da je to teška misija, nije baš toliko jednostavno. Vrata su otvorena, moguće je, ali ne i jednostavno," rekao je Eduardo.

Bivši hrvatski reprezentativac i miljenik BBB-a, Eduardo da Silva ipak se neće vratiti u Dinamo, barem ne uskoro. Tvrdnje su to samog Eduarda, iako bi ga navijači još jednom htjeli vidjeti u plavom dresu.

“Vidim da ljudi govore kako je posao gotov, kako sam od zime novi igrač Dinama, no nije to još ni približno tako. Znamo svi da se moj povratak već spominjao. Ja sam samo rekao da sam otvoren za razgovor, da nisam nikad zatvorio vrata Dinama niti da ću to učiniti. Ali nisam nikad rekao da stižem, da je to riješeno. Štoviše, mislim da je to teška misija, nije baš toliko jednostavno. Vrata su otvorena, moguće je, ali ne i jednostavno,” rekao je Eduardo za Sportske novosti.

Je li problem u novcu? Eduardo tvrdi da nije. “Nije novac uvijek presudan, niti smo o tome još razgovarali, krenula je lavina nakon posljednjeg intervjua, a zapravo se još ništa posebno nije dogodilo. Vidjet ćemo kako će se odvrtjeti stvari, sigurno znam da ću negdje igrati, ne završavam karijeru. Šahtar, Hrvatska ili neka druga zemlja, to u ovom trenutku ne mogu znati”, kazao je Dudu.

Eduardo je potom otkrio kako zna da bi ga dočekao veliki pritisak kada bi se vratio jer je Dinamo sada veći klub nego što je ranije bio. “Dinamo više nije neki mali klub, gotovo je svake godine u Ligi prvaka, barem u Europskoj ligi, ima visoke ambicije. I zato, kad dolazi netko od bivših igrača i reprezentativaca, priča je uvijek slična, očekivanja su velika, puno toga se baca na leđa tog igrača, a znamo da su često to povratci završavali drugačije od željenoga, javnost se razočara, krenu kritike, ode sve u lošem pravcu”, komentirao je Eduardo.

“Nije dovoljno samo doći u Dinamo, neki to smatraju kao ‘doći će Eduardo, sve će se riješiti’. Nije Dinamo više to, nema previše prostora za loše igre i kiksove, za ‘lako ćemo’ pristup. Drago mi je da su vijest o mojem mogućem povratku mnogi popratili pozitivnim reakcijama, da me i navijači i mediji žele u Dinamu, ali ima tu još dosta prepreka do povratka,” zaključio je Dudu.

Autor: