INSTAGRAM
INSTAGRAM

INFORMACIJE CURE NA SVE STRANE: Pogbin frizer slučajno otkrio najveći transfer u povijesti (FOTO)

Autor:

Objava na Instagramu pokrenula je lavinu komentara.

Cijeli svijet ovih dana bruji o najvećem transferu u povijesti nogometa. Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, navodno je pripremio vrtoglavih 180 milijuna eura za akviziciju francuskog ‘box-to-box’ veznjaka. Potvrda se traži doslovce i u najmanjim sitnicama pa se tako u ponedjeljak na Twitteru našla fotografija koju je objavila Mourinhova supruga Mathilde na kojoj se navodno vidi kako na ploči na kojoj je Mourinho iscrtao sastav za nadolazeću sezonu, nalazi i Pogba. Ta je fotografija dosta mutna pa se ne može razaznati je li zaista riječ o Pogbi, no, već u utorak osvanula je nova fotografija s neobičnim ‘hashtagom’.

Naime, osim po nogometu, Pogba je poznat i po čudnim frizurama, a baš je njegov frizer otkrio ono o čemu svi nagađaju. On je na svojemu Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj uređuje novu frizuru Paulu Pogbi, a objavio je napomenuo kako je to frizura za novi klub. No, cijelu stvar zakuhao je ‘hashtag’ koji je frizer stavio u nastavku objave, a on je vezan za Manchester United. Nije prošlo dugo, a ‘hashtag’ koji se veže na Man Utd je uklonjen, no frizer je ipak malo zakasnio.

Instagram
Instagram

‘Screenshotovi’ njegove prvotne objave ekspresno su se proširili društvenim mrežama, a stvar se nije popravila čak ni uklanjanjem kompletne objave. Ubrzo je nastala rasprava je li ovdje riječ o šali Pogbe i frizera ili se frizer, vjerojatno neznajući da je riječ o delikatnoj situaciji, slučajno izlanuo.

U svakom slučaju, ako je Pogba odlučio stilizirati frizuru samo za Manchester, to znači kako je transfer gotova stvar.

>>> NOGOMETNI SVIJET NA NOGAMA: Nesmotrena Mourinhova supruga otkrila dobro čuvanu tajnu (FOTO)

Autor:

ZADNJE VIJESTI