Facebook: AS Roma (Official)

IMAMO POGODAK GODINE! Diego Perotti zabio je do sada najljepši gol rabonom (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Tko bi rekao da hat-trick Edina Džeke može zasjeniti pogodak tek jedan pogodak Diega Perottija.

U petom kolu Europske lige, Roma je u potpunosti nadigrala Plzen s 4:1, a gledajući samo listu strijelaca Edin Džeko je apsolutni junak utakmice. BiH reprezentativac zabio je hat-trick, a mrežu gostiju načeo je u 11. minuti, a nastavio ju bušiti u drugom dijelu u 61. i 88. minuti. No, tko bi rekao da izvedbu Edina Džeke može zasjeniti pogodak Diega Perottija.

Naime, Argentinac se ugurao između Džekine rapsodije i zabio prekrasan pogodak rabonom. U 82. minuti povisio je na 3:1 zabviši gol nevjerojatnom rabonom iz dosta komplicirane pozicije. Ovo je jedan od najtežih nogometnih udaraca, a samo rijetki igrači uspijevaju precizno ovladati ovom tehnikom, no oni koji uspiju sposobni su zabijati ovakve ljepotane. Suvišno bi bilo opisivati ovaj gol riječima, stoga gledajte i uživajte.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.