FACEBOOK: INTERNAZIONALE

IMAMO LI RAZLOGA BRINUTI? Brozović odigrao jednu od najgorih utakmica u karijeri, statistika govori sve…

Autor: Bruno Herljević

Na utakmicama za reprezentaciju protiv Kosova i Finske, Brozović je igrao odlično, ali partija u Europskoj ligi u četvrtak protiv Southamptona bila je katastrofalna.

Nakon više od mjesec dana ‘ratovanja’ strateg Intera, Frank de Boer, odlučio je pružiti novu priliku hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću. Na utakmicama za reprezentaciju protiv Kosova i Finske, Brozović je igrao odlično, ali partija u Europskoj ligi u četvrtak protiv Southamptona bila je katastrofalna. Inter je konačno ostvario pozitivan rezultat, Southampton je stradao na gostovanju s 1:0, ali Brozović je svoj povratak okrunio crvenim kratonom.

“Prvo poluvrijeme je bilo loše, u drugom smo bili bolji, a Candreva je zabio sjajan gol. Brozović nas je doveo u neugodnu situaciju isključenjem, no borili smo se, oduševljen sam reakcijom igrača, jer nisu popustili do kraja”, kazao je nizozemski izbornik nakon utakmice.

Doveo je Brozović i sebe u neugodnu situaciju, a crveni karton tek je kulminat njegove loše izvedbe protiv Southamptona. Naime, Brozović je do isključenja skupio čak 16 netočnih dodavanja, 22 puta je izgubio loptu, a dobio je tek 36 % duela.

“Brozović očito nije spreman voditi Inter. Previše grešaka i dva naivna kartona. No, nakon mjesec dana izvan momčadi, teško je bilo i zamisliti drugačiji scenarij”, pišu Goal Italia o veznjaku Intera.

Vjerojatno su u pravu jer vidjelo se kako nema previše kemije između njega i ostatka momčadi, a hoće li mu de Boer i dalje pružati prilike u prvoj momčadi ili će opet preseliti na klupu vidjet ćemo već u sljedećem kolu Serie A.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.