Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Ima li kraja problemima? Lovren opet pod policijskom istragom, a čekajte da vidite razlog!

Autor: Bruno Herljević

Dejan Lovren, Marko Grujić i Lazar Marković zezali su se u automobilu, pjevali Bijelo dugme i zivkali suigrače, no, to nije kažnjivo, ali kažnjivo je...

Policija je najavila kako će istražiti video uradak Liverpoolova trojca koji su se snimali prilikom vožnje na trening, iako su bili u vedrom i veselom raspoloženju mogli bi nagrabusiti, a ponajviše Dejan Lovren.

Naime, Dejan Lovren, Marko Grujić i Lazar Marković zezali su se u automobilu, pjevali Bijelo dugme i zivkali suigrače, no, to nije kažnjivo, ali kažnjivo je to što je Lovren koji je vozio tipkao po mobitelu za vrijeme vožnje. Također kažnjivo može biti i udaranje po volanu i skakanje u sjedalu, što je Lovren radio za vrijeme vožnje, prenosi britanski The Sun koji je na koncu dobio potvrdu da će policija istražiti slučaj.

“Razočaranje je vidjeti nekoga tko je uzor mladima da tako neodgovorno vozi”, rekao je glasnogovornik Udruge za sigurnost u prometu Jack Kushner. Liverpool se nije oglasio, a video je uklonjen sa svih društvenih mreža.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.