FOTO: YouTube

IBRA NAPAO GUARDIOLU: ‘Isto je radio Mandži, kao dijete je. Muškarci rješavaju svoje probleme’

Autor: Željka Orešković

Šveđaninu nije prvi put da kritizira Guardiolu

Legendarni Zlatan Ibrahimović nije uvijek briljirao, a jedna od takvih epizoda dogodila mu se i u Baceloni kada je trener bio Pep Guardiola. Sada se prisjetio tog i ponovo napao bivšeg trenera, a spomenuo je i Mandžukića.

Ibra je u Barcu prešao u ljeto 2009. godine iz Intera, a u katalonskom klubu zadržao se samo jednu sezonu. Razlog tomu je, po njegovom mišljenju, Pep Guardiola, koji mu je radio isto što i Mandžukiću kasnije u Bayernu.

“Teško mi je bilo napustiti Inter jer sam imao dobar odnos s Morattijem., ali tada je Maxwell otišao u Barcelonu i rekao sam mu: ‘Dajem ti svoje kopačke, ponesi ih u Barcelonu i neka me čekaju zagrijane’. Samo dva dana kasnije sastali su se čelnici Intera i Barcelone i nakon 20 minuta sve su se dogovorili. Na Camp Nou je bilo 70.000 navijača i ne mogu opisati kako sam se osjećao”, krenuo je prepričavati Ibrahimović koji se tada pridružio zvjezdanoj ekipi, Messiju, Iniesti, Xaviju, Henryju, Alvesu.

“Međutim, došlo je do promjene i Guardiola je promijenio taktiku. Ostavljao me na klupi, a nije želio samnom pričati. Otišao sam jer nisam želio da me pravi budalom, a kasnije sam vidio da je isto napravio Eto’ou i Mandžukiću. On je kao dijete, jer muškarac riješi svoje probleme”, zaključio je Ibrahimović.

Podsjećamo, Mandžukić je iz Bayerna otišao jer mu “Guardiolin stil igre ne odgovara”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.