HULIGANI DOMINIRAJU EUROPSKIM STADIONIMA: Na Webmleyju je bilo krvavo, Poljaci napravili kaos u Rumunjskoj (VIDEO)

Autor:

Na utakmicama između Engleske i Škotske na Webmleyju izbili su krvavi sukobi, kao i na utakmici Rumunjske i Poljske na kojoj su Poljaci ponovo izazvali kaos.

Dok se pojedini komentatori snebivaju zbog nekoliko zapaljenih baklji, a politički dužnosnici navijače proglašavaju državnim neprijateljima, u civiliziranim zemljama Europe, koje ti isti dušebrižnici nazivaju uzorima, bijesni huliganizam i to na samim stadionima. Na utakmicama između Engleske i Škotske na Webmleyju izbili su krvavi sukobi, kao i na utakmici Rumunjske i Poljske na kojoj su Poljaci ponovo izazvali kaos.

Engleska se poigrala sa Škotima i svladala ih s 3:0, a na tribinama je bilo relativno mirno zbog sjećanja na stradale u Prvom svjetskom ratu, ali u jednom trenutku izbila je tučnjava navijača, a ubrzo je krvi bilo posvuda.

Ipak Poljaci su se pobrinuli za nešto veće nerede na gostovanju u Rumunjskoj. Rumunji su doživjeli poraz na travnjaku, također je bilo 3:0, a poljski huligani napravili su pravi kraval na tribinama. Oba Saveza vjerojatno će dobiti malo veće kazne.

Autor: