Hrvatsku reprezentaciju je odbio, ali hoće li i njih? ‘Wonderkid’ Borussije Dortmund na meti Barcelone! (VIDEO)

Autor:

Već do sada, u samo osam ovosezonskih nastupa za Borussiju skupio je četiri asistencije i zabio je jedan gol, a do kraja sezone može napraviti čudesa.

Prošle zime europski i svjetski mediji raspisali su se o mladom ‘wonderkidu’ hrvatskog porijekla, Christianu Pulišiću, o njemu se govorilo samo u superlativima, a tada je na površinu dospjela i priča da bi mladi ofenzivni vezni mogao zaigrati za Hrvatsku. Ipak, Pulišić, inače član Borussije Dortmund, otklonio je glasine i obznanio kako će ipak nastupati za reprezentaciju SAD-a.

Otprilike malo više od pola godine nakon te vijesti, Pulišić se probio do prve momčadi Borussije Dortmund, a tek je prije mjesec dana napunio 18 godina. Isto tako, već je odradio nastup i zabio je za SAD i time je postao najmlađim debitantom i strijelcem u povijesti te reprezentacije.

Takav rapidan napredak zapeo je za oko i Barceloni koja prema pisanjima španjolskih medija želi mladog Pulišića u svojim redovima. To i ne čudi toliko s obzirom na to da je mladi Pulišić već do sada u osam ovosezonskih nastupa za Borussiju skupio četiri asistencije i zabio je jedan gol, a do kraja sezone može napraviti čudesa. Spomenimo kako Christian vrijedi oko pet milijuna eura, ali teško je za očekivati da će ga Borussija pustiti, a pravo je pitanje želi li uopće otići iz vrhunskog kluba u kojem ima zagarantirano mjesto u prvoj momčadi.

Autor:

ZADNJE VIJESTI