Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac na žestokom udaru trenera: ‘Njegova igra je jako loša i neprihvatljiva’

Autor:

Nakon ove kritike morat će se opasno trgnuti i uvjeriti trenera da mu je mjesto u prvoj momčadi u protivnom imat ćemo još jednog reprezentativca koji grije klupu.

Hrvatski nogometni reprezentativac, Tin Jedvaj, već treću sezonu igra za Bayer iz Leverkusena i već je u godinama kada bi trebao imati stalno mjesto u prvoj momčadi, odnosno, u godinama je kada bi trebao prestati oscilirati s igrama. No, Jedvaj još uvijek ostavlja dojam mladoh i neiskusnog, a trener Bayera, Roger Schmidt nema više strpljanja.

Premda još nije ni napunio 21. godinu, Jedvaj je svijetu predstaljven, odnosno Dinamo ga je predstavio, kao čudo od djeteta koje i sa 16, 17 godina može igrati na razini zrelog braniča. Ipak, Jedvaj se mučio u Romi koja ga nije imala vremena čekati, ali Leverkusen je i to pune tri sezone. Istina, Jedvaj je bio dosta dugo izvan pogona zbog ozljeda, ali sada je zdrav i nema više prava na izliku.

Toga je svjestan i trener Bayera koji je žestoko kritizirao igru mladog braniča. “Njegova igra protiv Eintrachta u Frankfurtu bila je jako loša, neprihvatljiva. Ni protiv Tottenhama nije bila puno bolja. Svi znamo da je veliki talent, ali da bi rasli morate imati volju. Morate imati želju za napretkom”, rekao je Schmidt.

Jedvaj je ove sezone skupio svega pet nastupa za Leverkusen, tri puta je igrao u Bundesligi, jednom u DFB kupu i jednom u Ligi prvaka. Nakon ove kritike Jedvaj će se morati opasno trgnuti i uvjeriti trenera da mu je mjesto u prvoj momčadi u protivnom imat ćemo još jednog reprezentativca koji grije klupu.

Jedvaj je ove sezone sakupio tri nastupa u Bundesligi te po jedan u njemačkom Kupu i Ligi prvaka, no čini se kako će se morati dodatnu trgnuti da uvjeri trenera kako zaslužuje nove nastupe.

Autor:

ZADNJE VIJESTI