Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski Messi na žestokom udaru Nijemaca: ‘Sada je svima jasno zašto Alen Halilović ne igra…’

Autor: Bruno Herljević

Kako vrijeme odmiče, nažalost, sve više se čini da je Halilović odabrao krivu ligu za nastavak svoje karijere ili barem krivi klub jer HSV očito nema kadar za ostvarivanje nekog većeg cilja od puke borbe za opstanak.

Prilagodba na njemački nogomet nije baš najbolja, mladi hrvatski reprezentativac, Alen Halilović, ne uspijeva se snaći u redovima HSV-a. Klub je promijenio i trenera, Bruno Labbadia je zamijenjen Markusom Gisdolom, a Gisdol kao i njegov prethodnik ne vidi Halilovića u prvoj momčadi.

Gisdol je pokušao objasniti javnosti da nema smisla staljvati toliki pritisak na Halilovića jer on nije ‘wonderkid’ već igrač kojem treba dati mira da sazrije. Vjerojatno nije bio u krivu, ali od Alena se ipak očekuje više jer silno želi igrati za A momčad hrvatske reprezentacije. Sjetit ćete se svi kada se naljutio jer ga je Čačić izostavio za Europsko prvenstvo, ali tada je još igrao Primeru i nije bio toliko loš pa je imao kakve takve argumente, ali sada može biti sretan ako ga Gračan pozove u mlađu selekciju.

HSV je u prošlom kolu doživio težak poraz od Enitrachta našeg Nike Kovača. Momčad iz Frankfurta pobijedila je s 3:0 i sada se nalazi na sedmom mjestu, dok je HSV na samom začelju Bundeslige i sve se više čini kako će se ove sezone boriti za opstanak. U utakmici s HSV-om zaigrao je i Halilović, ali samo 45 minuta i to zaista nije bila partija koju vrijedi isticati. Niti trener Gisdol nije želio komentirati, ali zato Hamburger Abendblat jest.

“Sada su svi shvatili zašto Halilović ne igra! Puno je pokušavao, a nije napravio ništa”, stoji u opisu.

Kako vrijeme odmiče, nažalost, sve više se čini da je Halilović odabrao krivu ligu za nastavak svoje karijere ili barem krivi klub jer HSV očito nema kadar za ostvarivanje nekog većeg cilja od puke borbe za opstanak. Srećom, zimski prijelazni rok je tu, a nema sumnje, bit će ponuda za Halilovića. Ako ništa u Dinamu su mu uvijek vrata otvorena…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.