Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

HRVATI U BEOGRADSKOM KAOSU TEŠKO OZLJEĐENI! Jedan ima nagnječenje mozga!

Autor: Bruno Herljević

Isto tako prenose kako je jednom huliganu jedva spašen život nakon što su mu otkinuli nos, uho i izbili mu sve zube.

Hrvatski državljanin A.F. (26) navodno je sudjelovao i nastradao u brutalnom okršaju navijača na utakmici Partizana i Zvezde u srijedu. A.F. je navodno ušao u Srbiju 12. prosinca, a sumnjaju da je baš on sudjelovao u tučnjavi između zaraćenih frakcija Partizanovih navijača na tribinama stadiona JNA, prenosi Alo.rs.

Kako prenose srpski mediji, Splićanin A.F. je hitno prebačen u bolnicu na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu i bori se za život. Osim njega, u krvavom obračunu Grobara sudjelovali su i jedan Grk i jedan Makedonac.

Alo.rs tvrdi kako je u tučnjavi sudjelovalo i još nekoliko Hrvata i napominju kako je sveukupno privedeno 26 osoba. Tvrde kako su nerede na južnoj tribini organizirale kriminalne grupe iz Srbije i iz Crne Gore, ali to je neslužbena informacija. Isto tako prenose kako je jednom huliganu jedva spašen život nakon što su mu otkinuli nos, uho i izbili mu sve zube.

Slobodna Dalmacija tvrdi kako je A.F. teško ozljeđen, odnosno, kako je zadobio hematom na mozgu te da se liječnici bore za njegov život. Također tvrde kako nije bio jedini, već da je s njim bilo još Splićana među kojima je bio i D.T. koji je također zadobio teške ozljede.

Tvrde kako se tamo nisu našli slučajno već da su došli na poziv huliganskih kolega iz Beograda kojo pokušajavju vratiti prevlast na tribini (Vandal Boys frakcija). Spomenti hrvatski državljani navodno nisu dio hrvatske navijačke scene niti ih se može vidjeti na hrvatskim stadionima.

Net pak tvrdi kako Splićanin A.F. nije proboden nožem u leđa, već da ima kontuziju glavem, nagnječenje mozga i ozljedu ruke.

“Imamo tri pacijenta koja su primljena kod nas i trenutno je njihovo stanje stabilno. Niti jedan od navijača nije bio reanimiran. Pacijenti su trenutno smješteni na odjelu za neurokirurgiju VMA, daljnja opservacija je u tijeku i možemo potvrditi da je jedan od zaprimljenih Splićanin A. F. On nije zadobio nikakve ubode nožem u leđa, nego ima kontuziju glave, nagnječenje mozga i ozljedu šake”, prenose.




Na snimci ispod se može čuti (nakon minutu i 15 sekundi) kako je jedan od navijača upitan odakle je, a odgovor “iz Splita” malo je iznenadio srpske policajce.




(VIDEO) ŠOKANTNA ISTINA O KRVAVOM DERBIJU U SRBIJI! Evo što se zapravo dogodilo!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.