HNS DRŠĆE PRED NAVIJAČIMA: Savez donio drastičnu odluku, Hrvatska protiv Sjeverne Irske – BEZ NAVIJAČA!

Autor:

Tako će Hrvatska samo tri dana nakon utakmice s Islandom pred praznim maksimirskim tribinama ponovo zaigrati bez podrške svojih navijača jer je HNS odlučio kako neće prodavati ulaznice hrvatskim navijačima.

Hrvatski nogometni savez donio je odluku kako hrvatska reprezentacija neće trebati podršku navijača na gostovanju u Belfastu protiv Sjeverne Irske 15. studenoga. Tako će Hrvatska samo tri dana nakon utakmice s Islandom pred praznim maksimirskim tribinama ponovo zaigrati bez podrške svojih navijača jer je HNS odlučio kako neće prodavati ulaznice hrvatskim navijačima. To bi značilo kako navijači neće moći organizirano biti na tribini na stadionu u Belfastu.

Iz HNS-a su poručili kako je riječ o sigurnosnim razlozima.

“Hrvatski nogometni savez odlučio je iz sigurnosnih razloga kako za utakmicu protiv Sjeverne Irske neće napraviti dogovor sa savezom domaćinom oko navijačke tribine za hrvatske navijače te stoga neće biti moguća kupnja ulaznica za navedenu utakmicu preko Hrvatskog nogometnog saveza”, poručili su iz HNS-a.

Spomenimo kako je HNS nedavno kažnjen s 50 tisuća franaka zbog navijačkog skandiranja ‘Ubij Srbina’ na utakmici s Kosovom u Albaniji. Kaznu je popratila i opomena koja kaže kako će HNS sljedeći puta biti strože kažnjen, pa je zbog toga odlučeno da se navijači odstrane s tribina. Nadamo se samo da to neće postati praksa za svaku utakmicu…

Autor: