HNS DONIO UŽASNE VIJESTI: Marku Pjaci stradali ligamenti, čeka ga operacija, a evo koliko ga vjerojatno neće biti

Autor: Bruno Herljević

Tek što se vratio i polako počeo prilagođavati zahtjevima trenera Allegrija nastupila je nova i ujedno najteža ozljeda koja bi ga prema nekim prognozama mogla udaljiti s terena na...

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca  u 64. minuti ozlijedio je koljeno nakon čega je iznesen s igrališta na nosilima, a današnji pregled magnetskom rezonancijom u bolnici Sv. Katarina potvrdio je da se radi o teškoj ozljedi koljena.

“Hrvatskog reprezentativca i člana Juventusa, Marka Pjacu, očekuje duži period izbivanja s travnjaka nakon ozljede koju je zadobio u prijateljskom susretu protiv Estonije u Tallinnu. Pjaci je, naime, stradao prednji križni ligament te ga čekaju operacija i višemjesečni oporavak. Medicinske službe hrvatske reprezentacije i Juventusa u stalnom su kontaktu te će zajednički donijeti odluke o daljnjem tretmanu Pjacine ozljede”, poručili su iz Saveza.

Podjestimo, Pjaci je ovo već druga teška ozlijeda u ovoj sezoni i treća u godinu dana. Još tamo u ožujku prošle godine slomio je ključnu kost i nije igrao više od mjesec dana. Potom se jesenas ozlijedio i onda zbog krive dijagnoze Juventusovih liječnika i prepucavanja s HNS-om, pauzirao sve do siječnja.

Tek što se vratio i polako počeo prilagođavati zahtjevima trenera Allegrija nastupila je nova i ujedno najteža ozljeda koja bi ga prema nekim prognozama mogla udaljiti s terena na šest do osam mjeseci.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.