Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Halilović se nije odazvao pozivu u reprezentaciju!

Autor: Bruno Herljević

Podsjetimo, Alen je bio poprilično ljutit nakon što ga je izbornik Čačić izostavio s popisa putnika na Europsko prvenstvo u Francuskoj, čini se kako mladića još uvijek drži ljutnja.

Povremeni hrvatski reprezentativac, Alen Halilović, nije se pojavio na okupljanju mlade reprezentacije uoči kvalifikacijskog susreta protiv Švedske. Podsjetimo, Alen je bio poprilično ljutit nakon što ga je izbornik Čačić izostavio s popisa putnika na Europsko prvenstvo u Francuskoj, čini se kako mladića još uvijek drži ljutnja.

“Nikad nisam razgovarao s igračem koji je bio toliko jadan, žalostan, pa i ljutit, kao Alen nakon izostavljanja s Eura”, rekao je za Večernji list tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak. Izbornim mlade momčadi, Nenad Gračan, kazao je kako je Halilović dobio poziv, ali nije se odazvao.

“Žao nam je što nema Halilovića, s njim nisam imao nikakve kontakte ovih dana, kao i svi drugi dobio je poziv. Znam da je bio u kontaktu s tehničkim direktorom (Jozak), te da su postojale naznake da možda neće biti ovdje Ne bih htio prejudicirati, ne znam radi li se o njegovoj ljutnji ili možda ponekoj ozljedi. Glupo mi je samo ovako nagađati. Dosad s njim nije bilo nikakvih problema, redovito je igrao, ponašao se perfektno, bilo je baš sve u redu”, veli Gračan.

Ipak, Jozak je ponudio koliko toliko prihvatljivo objašnjenje zbog kojeg Halilović nije mogao doći.

“Tijekom nedjelje dogodila se velika promjena, u HNS su stigla dva emaila. Prvi od Alena Halilovića, drugi od sportskog direktora HSV-a. U oba smo zamoljeni da oslobodimo Alena ovih obaveza, svima je u interesu da se on što prije aklimatizira u novom klubu. Za mene ovo nije nekakva muljaža, HSV je preozbiljan klub za takve stvari, a i s Alenom nikad nije bilo problema. Nećemo ga sankcionirati, a ja ću narednih dana razgovarati s njim. Situacija je pod kontrolom, za nas ovdje nema drame, Alen će i dalje biti u kadru hrvatskih selekcija”, tvrdi Jozak.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.