Facebook: HSV

HALILOVIĆ NIJE U KADRU ZA UTAKMICU S TREĆELIGAŠEM! ‘Bio je užasan, sebičan, gubio se na terenu, troši lopte bez veze…’

Autor: Bruno Herljević

Nakon utakmice s Eintrachtom u prošlom kolu u kojoj je HSV demoliran s 3:o, Halilović je na stalnom udaru medija, a čini se kako je sada i trener Markus Gisdol promijenio ploču.

Postaje sve izvjesnije kako je Halilović gadno pogriješio prelaskom u Hamburger. Mladi hrvatski reprezentativac ne samo da se nije uspio nametnuti već je u svojim nastupima za HSV u potpunosti razočarao. Nijemci inače nemaju baš pretjerano velik prag tolerancija kada je u pitanju prilagodba na tamošnji nogomet, a Halilovićevo vrijeme očito je isteklo jer se posljednjih dana u njemačkim medijima pišu izrazito negativni komentari na račun njegove kvalitete i igre.

Halilović se već godinama muči s epitetom hrvatskog Messija, odnosno, s prefiksom ‘wonderkida’, a nikako da opravda velika očekivanja koja je na njega postavio Dinamo kada ga je prodao u Barcelonu. Bez dvojbe, Alen ima kvalitetu i nadaren je igrač, ali nikako da kanalizira svoje sposobnosti u pravom smjeru.

Nakon utakmice s Eintrachtom u prošlom kolu u kojoj je HSV demoliran s 3:o, Halilović je na stalnom udaru medija, a čini se kako je sada i trener Markus Gisdol promijenio ploču. Ranije smo pisali kako je Gisdol objasnio specifičnu situaciju s Halilovićem, odnosno, kazao je kako on nije nikakav ‘wodnerkid’ i kako mu treba dati mira i vremena da sazrije kao nogometaš. No, mediji mu ne daju mira jer je u HSV doveden kao spasitelj, velika zvijezda i igrač koji radi prevagu. Halilović je nažalost pružio lošu partiju s Eintrachtom i zamijenjen je na poluvremenu, a Gisdol koji ga je do sada branio odlučio je ne uvrstiti ga u momčad za utakmicu DFB kupa s trećeligašem.

S jedne strane razumijemo trenera Gisdola jer bi sam sebi naštetio uvođenjem Halilovića nakon što je dobio ovu kritiku portala 90min. “Njegov učinak protiv Eintrachta je bio užasan: osvojio je samo sedam duela, nije pridonio napadu, gubio se na sredini terena i često gubio lopte. Halilović se trudio, ali nije mogao ništa. Često je bio presebičan, nije dodavao suigračima koji su bili u boljim pozicijama za udarac”, piše njemački medij.

No, Haliloviću bi to bila sjajna prilika da možda vrati malo samopouzdanja i možda čak zabije ili asistira i vrati povjerenje treneru, navijačima i malo skine medije s vrata.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.