Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hajduku ne gine teška kazna! Predsjedništvo kluba navijalo s Torcidom, tribine grmjele pogrdnim povicima (FOTO)

Autor:

Torcida je nastavila svoju borbu protiv sustava, a ovoga puta tema skandiranja bio je nedavno napadnuti sudac Bruno Marić i kojemu su navijači skandirali sljedeće...

Hajduk je u 12. kolu Prve HNL svladao Split i to na jedan od najvažnijih dana u povijesti kluba, naravno, iz onog navijačkog kuta gledanja. Hajduk je u nedjelju službeno prešao u ruke navijača, 24.53 posto dionica preuzeli su vjerni štovatelji kluba, a kao šlag na tortu bio je preokret protiv Splita na Poljudu u kojem su ‘Bili’ slavili s 2:1.

Ipak, atmosfera na tribinama bila je nešto zanimljivija od same utakmice. Prvo, navijačima su se pridružili neočekivani gosti, naime, predsjedništvo Hajduka, odnosno, predsjednik Ivan Kos, član Nadzornog odbora Ante Šalinović i sportski direktor Mario Branco, navijali su zajedno s Torcidom.

No, Torcida je nastavila svoju borbu protiv sustava, a ovoga puta tema skandiranja bio je nedavno napadnuti sudac Bruno Marić i kojemu su navijači skandirali sljedeće: ““Mariću, Srbine, čakija ti ne gine”. Uz to na travnjak je doletjelo 20-ak baklji, zbog čega će Hajduk svakako morati snositi posljedice.

Kako se navijače ne bi iz tjedna u tjedan samo ocrnjivalo, svakako valja istaknuti hvalevrijednu gestu Torcide koja je preko tribina raširila transparent u sjećanje na heroja Domovinskog rata, Blagu Zadru, koji je poginuo 16. listopada prije 25 godina.

“Za Hrvatsku ću dati život, samo da mi je doživjeti dan kad bude nezavisna i priznata! 1944. – Blago Zadro – 1991.”, pisalo je na transparentu.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Autor: