Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hajdukovcima policija zabranila dolazak u Šibenik, navijači podivljali! (FOTO)

Autor:

"Na čast i diku Šibenčanima. Smatrate li se dalmatincima uopće", poručio je navijač Hajduka.

Hajdukovci su ovoga vikenda trebali obaviti snimanje za klupski kalendar u Šibeniku, ali dočekalo ih je neugodno iznenađenje. Fotografiranje je prebačeno u Primošten, a kao razlog navedeni su mogući neredi.

“Primorani smo otkazati snimanje kalendara koje je ovu nedjelju trebalo biti održano u Šibeniku. Nažalost, zbog sigurnosne procjene policije nisu dobivene potrebne dozvole od strane Policijske uprave Šibensko-kninske i Grada Šibenika. U nedjelju 13.11. u 12.00 sati, snimanje će se održati u Primoštenu, na “Novoj rivi”. Pozivamo sve navijače iz Šibensko-kninske županije da nam se pridruže.Fotografirajte i upoznajte se s igračima HNK Hajduk Tomom Bašićem, Hysenom Memollom i Tonćijem Mujanom”, poručili su iz Hajduka.

Ta je odluka policije izazvala veliki bijes kod navijača koji su svoje mišljenje iznijeli na službenoj Facebook stranici kluba.

“Šibenska policija ne može osigurati red za fotografiranje za kalendar? Sigurnosna procjena za fotografiranje? Da sam mu ja nadređeni, načelnik PU Šibensko-kninske bi momentalno dobio otkaz”, komentirao je navijač Hajduka.

“Sramota velika ako je procjenjeno da Hajduk nije dobrodošao u Šibenik”, kazao je drugi navijač.

“Na čast i diku Šibenčanima. Smatrate li se dalmatincima uopće”, poručio je navijač Hajduka.

Autor: