Hajduk uprskao sve dobro što je napravio u Zagrebu, pao na Poljudu protiv Slaven Belupa

Autor: Andrija Kačić Karlin

U dvoboju 23. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Slaven Belupa pobijedili Hajduka s 1-0 (0-0) i probili se na peto mjesto

Evo šoka, Hajduk je nakon pobjede u Zagrebu protiv Dinama kiksao na svom terenu. U dvoboju 23. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Slaven Belupa pobijedili Hajduka s 1-0 (0-0) i probili se na peto mjesto.

Bila je to povijesna, prva prvenstvena pobjeda Slaven Belupa na Poljudu i prvi prvenstveni poraz Hajdukova trenera Željka Kopića u osmoj utakmici na klupi Splićana.

Slaven je zabio 19 minuta prije kraja prekrasnim pogotkom kapetana Mateasa Delića, koji je ubačaj Tome Kitanovskog dočekao na volej i s desetak metara iskosa pogodio sami kut. Samo dvije minute kasnije Franck Ohandza je bez lopte namjerno udario nogom Kitanovskog i zaradio izravni crveni karton. Najbolju priliku za izjednačenje Hajduk je propustio tri minute prije kraja kada je Savvas dvaput pokušao, ali neuspješno.

Na ljestvici vodi Dinamo s 53 boda, Hajduk je drugi s 44, a Slaven Belupo peti s 28 bodova.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.