Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hajduk slavio protiv Intera: Torcida priredila neobičnu koreografiju, nećete vjerovati što su bacali na teren

Autor:

Kako je već vjerojatno svima poznato, Hajduk je kažnjen zatvaranjem sjeverne poljudske tribine pa su se navijači stacionirali na jugoistočnoj tribini, a pripremili su do sada najčudniju koreografiju.

Nogometaši Hajduka svladali su lakoćom Inter iz Zaprešića u posljednjem dvoboju 17. kola Prve HNL. Splitska momčad odigrala je uvjerljivo bolje što govori i sama statistika udaraca prema golu, od 22 udarca 11 ih je išlo u okvir, a na kraju je završilo s 2:0 za ‘Bile’. Pogotke za Hajduk zabijali su Kožul u 32. minuti i Erceg u 38. minuti, a crveni karton zaradio je Šimić u 77. minuti susreta.

Kožulj je primio loptu na rubu kaznenog prostora, sjajno se driblingom oslobodio protivnika i izborio šut kojim je matirao vratara Čovića. Svega šest minuta kasnije Inter je ponovo šokiran, Savvas je odlično pucao s oko 30 metara, a Čović je loše boksao loptu i Erceg je bez problema zabio za 2:0. Do kraja susreta Hajduk je suvereno vladao terenom pa čak i nakon isključenja Šimića koji je dobio u 77. minuti drugi žuti karton.

Ipak, svu pažnju su na sebe privukli navijači Hajduka. Kako je već vjerojatno svima poznato, Hajduk je kažnjen zatvaranjem sjeverne poljudske tribine pa su se navijači stacionirali na jugoistočnoj tribini, a pripremili su do sada najčudniju koreografiju. Naravno i ovoga puta koreografija se odnosila na HNS, odnosno, rat sa Savezom ponovo se nastavio, samo što su ovoga puta navijači odabrali suptiliniji način borbe.

Kako bi izbjegli novu kaznu i moguće zatvaranje tribine za derbi s Dinamom, Torcidaši su odlučili teren zasuti, vjerovali ili ne, cvijećem. Ovoga puta baklji nije bilo, ali zato se Poljud okupao u cvijeću, a uz neobičnu koreografiju osvanuo je i sarkastičan transparent s porukom “Cvjetovi zla?!’ i pjevala se pjesma ‘Baklje sad gore sve, zastave vijore, pjesma odjekuje, volim te Hajduče’…

Autor: