Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hajduk se provukao u Solinu, jedva su uspjeli preokrenuti utakmicu!

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Jelavić je doveo Solin u vodstvo već u 15. minuti, Hajduk se tijekom prvog dijela silno trudio, no nije lako dolazio do pozicija za gol, pa se tako Solin uspio obraniti.

Nogometaši Hajduka s puno teškoća, uz još više straha, pobijedili su u Solinu istoimenog drugoligaša u osmini finala Kupa s 2-1 (0-1). U burnoj utakmici pred prepunim stadionom kraj Jadra Solin se pokazao kao tvrd orah i malo je nedostajalo da šokira Hajduka.

Naime, Jelavić je doveo Solin u vodstvo već u 15. minuti, Hajduk se tijekom prvog dijela silno trudio, no nije lako dolazio do pozicija za gol, pa se tako Solin uspio obraniti.

U nastavku je bilo još uzbudljivjie, Solin je pripravio dva protunapada, stvorio dvije velike šanse, obje je propustio Jelavić. Ti su promašaji kažnjeni, u 64. krasno je pogodio za izjednačenje Erceg, a u 71. je Juranović grubo oboren u kaznenom prostoru Solina, bio je to opravdan jedanaesterac, a siguran realizator za 2-1 vodstvo Hajduka bio je Futacs.
U dvoboju Vinogradara i Lokomotive uspješnija je bila Lokomotiva pobijedivši s 2-1 (1-1).

Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.