Hajduk predstavio nove dresove, dominira bijela boja i zlatne brojke

Autor: I.Knežević

Hajduk je doveo tri igrača, od čega čak dvojicu napadača, Mađara Márka Futácsa i Ganca Saida Ahmeda Saida, te lijevog bočnog, Albanca Hysena Memolla.

Hajduk je danas predstavio svoju novu garnituru dresova. Novi, bijeli dres u kojem igra domaće utakmice, ukrašen je zlatnim detaljima na unutrašnjosti ovratnika i rukavima. Na stražnjoj dresa, ispod ovratnika, nalazi se zlatni natpis ”Hajduk”.

“Novi dres je jedinstven proizvod izrađen u potpunosti prema uputama i željama Kluba, a odlikuju ga vrhunski materijali i korištenje ”mrežastog” umetka koji osigurava izvrsnu prozračnost. Macron je ponovno stvorio jedinstveni proizvod kojemu su osnovni temelji izrada po mjeri i talijanski stil. Kao novost u ovoj sezoni uvedeni su i zlatni brojevi sa plavim obrubom, a sve kako bi bila zaokružena priča 105. godišnjice Kluba”, piše na stranici kluba.

Inače, Hajduk je doveo tri igrača, od čega čak dvojicu napadača, Mađara Márka Futácsa i Ganca Saida Ahmeda Saida, te lijevog bočnog, Albanca Hysena Memolla.




Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.