Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK NIJE IMAO SREĆE: Splićanima u drugom pretkolu najgori ždrijeb, a ni Osijek nije prošao bolje!

Autor: HINA/B.H.

Prvu utakmicu Hajduk će igrati 13. srpnja, ali vjerojatno u Dugopolju jer se na Poljudu održava Ultra festival.

Nogometaši splitskog Hajduka u 2. pretkolu Europske lige igrat će protiv pobjednika susreta Levski Sofija – Sutjeska, dok će Osijek u slučaju pobjede protiv Santa Colome igrati protiv Luzerna odlučeno je na ždrijebu u Nyonu.

Prvu utakmicu Hajduk će igrati 13. srpnja, ali vjerojatno u Dugopolju jer se na Poljudu održava Ultra festival.

Hajduk je protiv Levskog igrao u 1. kolu Kupa Uefa 1999. godine i ispao je u dvije utakmice (0-0, 0-3), dok protiv Sutjeske do sada nije igrao. Međutim, Splićani su 2007. u 1. pretkolu Kupa Uefa izbacili Budućnost (1-0, 1-1).

Levski i Sutjeska igrat će prvo 29. lipnja u Sofiji, a uzvrat je sedam dana kasnije u Nikšiću.

Mogućeg protivnika u 2. pretkolu doznao je Osijek, a to je švicarski Luzern.

Prije toga Osječani moraju pobijediti andorsku Santa Colomu u 1. pretkolu. Osijek će u prvom susretu 29. lipnja gostovati, a uzvrat je 6. srpnja na stadionu Gradski vrt. U slučaju prolaza u 2. pretkolo, Osijek će u prvom susretu 13. srpnja ugostiti Švicarce, a uzvrat je 20. srpnja u Luzernu.

Zagrebački Dinamo starta od 3. pretkola Europske lige.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.