Facebook

HAJDUK MISLI OZBILJNO: Pogledajte što može Idriss Mhirsi, novo krilo ‘Bilih’ (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

U klub je u utorak stigao zanimljiv krilni igrač koji bi trebao dodatno oplemeniti Pušnikovu momčad.

Skautska služba Hajduka odradila je, prema svemu sudeći, dobar posao. U klub je u utorak stigao zanimljiv krilni igrač koji bi trebao dodatno oplemeniti Pušnikovu momčad. Riječ je o Tunižaninu Idrissu Mhirsiju koji je u Hajduk stigao kao slobodan igrač. Idriss je u Split stigao na pregovore kao slobodan igrač, a već je ponosno pozirao ispod klupskog grba.

Kako ovdje nije riječ o neprovjerenoj kupovini, govori i sama statistika. Mhirsi je naime vrstan dribler i krasi ga eksplozivnost i brzina. Do sada je igrao za tuniški Esperance, a u 112 nastupa zabio je 15 golova i upisao 20 asistencija. Upisao je i dva nastupa za tunišku reprezentaciju. Hoće li se jednako dobro snaći i u Hajduku vidjet ćemo uskoro, a do tada pogledajte što sve Idriss može.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.