Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK MISLI OZBILJNO! Carrillo i Branco produžili su ugovore

Autor: Bruno Herljević

Španjolski strateg Carrillo stigao je u Split u prosincu 2016. godine i to pod velikim velom skepse. Bez ikakvog respektabilnog trenerskog renomea, gotovo nepoznatog imena ušao je na Poljud i dobro ispretresao i presložio sav onaj nered koji je ostavio Marjan Pušnik.

Trener Hajduka Joan Carrillo i sportski dirtektor kluba Mario Branco ostaju na Poljudu. Hajduk je objavio kako je s dvojcem potpisao nove ugovore koji traju do kraja natjecateljske sezone 2017/18.

Bilo je dosta turbulentno proteklih tjedana na Poljudu, sportski diretkor Branco kazao je kako će dati otkaz ako Hajduk ne završi treći, ali na svu sreću ‘Bili’ su u sjajnoj formi i treće mjesto je osigurano, a Branco je održao obećanje. Uz to, Branco je prilikom potpisa pristao napustiti klub bez naknade ako uprava ili trener ne budu zadovoljni njegovim radom.

Španjolski strateg Carrillo stigao je u Split u prosincu 2016. godine i to pod velikim velom skepse. Bez ikakvog respektabilnog trenerskog renomea, gotovo nepoznatog imena ušao je na Poljud i dobro ispretresao i presložio sav onaj nered koji je ostavio Marjan Pušnik. Španjolac je u 17 utakmica odradio dobar posao, uspio je svladati Dinamo na Maksimiru, ali najvažnije, uspio je od Hajduka napraviti opasnu i konkurentnu momčad za sljedeću sezonu, naravno, ako mu je ovoga ljeta ne rasprodaju.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.