Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hajduk imao poteškoća na putovanju: Ohandzu zadržali u zračnoj luci

Autor:

Zanimljivo je kako su bili jedini putnički zrakoplov u čitavoj zračnoj luci.

Hajdukova momčad doživjela je pravu malu avanturu na putovanju od Splita do Oleksandrije gdje će u četvrtak odigrati treće pretkolo Europske lige protiv istoimenog kluba. Let do Krivog Roga bio je ugodan, ali prijam u zračnoj luci baš i nije. Naime, ‘Bili’ su morali čekati čak sat vremena da dobiju dozvolu za izlazak s prtljagom, a zanimljivo je kako su bili jedini putnički zrakoplov u čitavoj zračnoj luci.

Isto tako u zgradi zračne luke dodatno je zadržan Franck Ohandza. Kamerunski napadač više od pola sata morao je čekati odobrenje pa je klub morao ponovo reagirati preko veleposlanstva Ukrajine u Zagrebu.

Nakon muke na aerodromu ‘Bili’ su se pod policijskom pratnjom čak dva i pol sata vozili po lokalnim prometnicama i ne koncu došli do jednog jedinog hotela u Oleksandriji.

Desetak minuta nakon dolaska u hotel momčad Marijana Pušnika zaputila se prema stadionu Nika gdje je održala 70-minutni trening. Raspoloženje u momčadi, nakon torture od putovanja, je izvrsno i svi jedva čekaju početak sutrašnjeg dvoboja.

Autor:

ZADNJE VIJESTI