Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk golom Futacsa nadvisio Osijek

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Hajdukova navijačka skupina Torcida prigodnom koreografijom i vatrometom obilježila je 66. godišnjicu svog osnivanja, u toj minuti na sjevernoj tribini upaljeno je stotine pirotehničkih sredstava...

U dvoboju 14. kola Prve hrvatske nogometne lige Hajduk je pobijedio Osijek s 1-0 (1-0). Pogodak odluke bilo je djelo mađarskog centarfora Futacsa u 14. minuti kada je prekrasnim lobom svladao vratara Osijeka. Konktno, Hajduk je možda izgledao agilnije, no i Osijek je znao prijetiti.

Zacijelo će se iz Osijeka žaliti na situaciju u 38. minuti kada je lopta pogodila Hajdukova Nižića u ruku, sudac se nije oglasio.

Hajdukova navijačka skupina Torcida prigodnom koreografijom i vatrometom obilježila je 66. godišnjicu svog osnivanja, u toj minuti na sjevernoj tribini upaljeno je stotine pirotehničkih sredstava, očito je da će Hajduk opet morati platiti kaznu.

Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.