Golčina o kojoj svi pričaju: Vedad Ibišević zabio škaricama i razgalio navijače (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Hertha je slavila s minimalnom prednošću protiv danskog prvaka Brondbyja.

Odigrane su prve utakmice trećeg pretkola Europske lige koje su obilovale iznenađenjima, no prije svega i sjajnim potezima. Vjerojatno najljepši potez dolazi iz Njemačke, odnosno Berlina, gdje je Hertha slavila protiv danskog prvaka Brondbyja s minimalnom prednošću 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je bosansko-hercegovački reprezentativac Vedad Ibišević.

No, to nije bio bilo kakav pogodak bio je to spektakularan gol škaricama. Napad je krenuo po desnoj strani, centaršut je padao oštro na otrpilike 11 metara gdje je čekao Ibišević. Bez previše oklijevanja Vedad se izvitoperio i sjajnim volejem, odnosno, ‘škaricama’ zakucao loptu u mrežu. Navijači na Olimpiastadionu u tom trenutku su podivljali, kao i njemački komentator koji je jednako efuorično komentirao čak i reprizu.

Hertha je bila znatno uvjerljivija momčad, ali danska obrana sve je odbijala, tako da neizvjesnost još uvijek postoji u uzvratu. koji je na rasporedu sljedećeg četvrtka.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.