Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Futsal Dinamo prepustio drugo mjesto Tommyju: Ni sjajna atmosfera Kutije šibica nije pomogla…

Autor: Bruno Herljević

Ovom je pobjedom Split Tommy postao prvi pratitelj Nacionala, dok se Futsal Dinamo nalazi na trećoj poziciji prvenstvene ljestvice.

U prepunoj Kutiji šibica u derbiju osmog kola hrvatskog malonogometnog prvenstva Futsal Dinamo kod kuće je poražen od splitskog Tommyja s 3:2. Gosti su poveli već u sedmoj minuti preko Rodrigueza Cruza Jesusa nakon što se na centru sapleo Matej Horvat. No, Futsal Dinamo nije se predao već je vratio minutu kasnije kada je sjajnu kombinaciju golom okončao Kristijan Grbeša.

U posljednjoj minuti prvog poluvremena, zbog grubog starta nad igračem Splita, isključen je kapetan Dinama Matija Đulvat. Split je brzo iskoristio igrača više i to već u prvoj minuti drugog poluvremena kada je ponovno precizan bio Rodriguez Cruz Jesus. Do 28. minute mreže su mirovale, a tada je na preciznu asistenciju vratara Luketina zabio Saša Babić i odveo goste iz Splita u vodstvo od 3:1.

Uz paklenu podršku s tribina, Futsal Dinamo je fantastičnim pogotkom Davora Kanjuha iz slobodnog udarca u 36. minuti vratio rezultatski egal i podigao na noge Kutiju šibica.

Do kraja utakmice Dinamo se smatrao oštećenim za još jedan pogodak, koji suci nisu vidjeli, a dvije sekunde prije kraja Ivo Jukić udario je u nogu igrača Dinama Mateja Horvata koji je izvodio aut, lopta je otišla u igru te je vrijeme isteklo.

Ovom je pobjedom Split Tommy postao prvi pratitelj Nacionala, dok se Futsal Dinamo nalazi na trećoj poziciji prvenstvene ljestvice.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.