Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

FRANKO ANDRIJAŠEVIĆ SE VRAĆA U RIJEKU?

Autor: Bruno Herljević

Rijeka ima očajnu sezonu, najgoru od kada je Kek preuzeo momčad

Nekada najbolji igrač Prve HNL, mogao bi se vratiti na travnjake! Povremeni hrvatski reprezentativac želi napustiti Gent, a spas mu nudi klub u kojem je stekao najveću slavu i skojim je osvojio povijesni naslov, Rijeka.

Andrijašević je u ljetnom prijelaznom roku napustio Rujevicu s medaljom naslova prvaka i titulom najboljeg igrača HNL-a, ali u Belgiji se baš i nije snašao. U Gentu je u drugom planu i do sada je odigrao svega sedam utakmice, a samo dva puta je odigrao punih 90 minuta.

Andrijaševića zbog frakture rebre neće biti na terenu od početka sljedeće godine, ali kada se vrati neće ga čekati mjesto u momčadi, odnosno, slijedi mu grčevita borba za mjesto u početnom sastavu u klubu koji je daleko od dobre forme u kakvoj je igrao prošle sezone.

S druge pak strane, Rijeka ima očajnu sezonu, najgoru od kada je Kek preuzeo momčad. Naslov prvaka već je sada nemoguća misija, a prema napisima Sportskih novosti u spašavanju reputacije mogao bi im pomoći baš Franko Andrijašević. Naime, Rijeka je zainteresirana za vraćanje Franka koji je u Kekovu sustavu imao ključnu ulogu, a njemu je to prilika za spas forme pa možda i karijere.

Bude li dobro igrao možda izbori i poziv Zlatka Dalića, a ovisno o dogovoru profitirati bi mogli svi, naravno u scenariju u kojem Gent posuđuje Andrijaševića do kraja sezone. Andrijašević ima priliku za vratiti se u formu, Rijeka da spasi što se spasiti da, a Gent dobiva, ako sve pođe po planu, igrača u formi.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.