Izvor: Screenshot/Twitter/RMadrid Edition

(FOTO) Zašto je Luka Modrić jedan od najboljih na svijetu? Pa pogledajte samo što čovjek radi na slobodan dan!

Autor: Bruno Herljević

Modrić i Benzema pokazali su time da im je itekako stalo do uspjeha njihove momčadi, a nastavak sezone iziskuje borbu na dva jaka polja, odnosno, u Ligi prvaka i onoj za prvo mjesto u Primeri.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, propusio je utakmicu 23. kola Primere protiv Espanyola. Dan kasnije, u nedjelju, trener Zinedine Zidane dao je njemu i Karimu Benzemi dan odmora, ali Realov duo ipak je odlučio pametno iskoristiti slobodno vrijeme.

Kako? Dvojac se uputio u teretanu. Marca piše kako su se obojica pojavila u Realovu kompleksu za treninge iako nisu bili dužni tada biti tamo. Modrić i Benzema pokazali su time da im je itekako stalo do uspjeha njihove momčadi, a nastavak sezone iziskuje borbu na dva jaka polja, odnosno, u Ligi prvaka i onoj za prvo mjesto u Primeri. Dan odmora imao je i C. Ronaldo, ali on je trening odradio kod kuće.

U srijedu Real gostuje kod Valencije na Mestalli, a u toj bi utakmici trebali nastupati i Modrić i Benzema.

 







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.