Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

(FOTO) TORCIDI ZABRANE NE ZNAČE NIŠTA, PORUČUJU: ‘Srušit ćemo vas bando lopovska pod svaku cijenu’

Autor: Bruno Herljević

"Pokažimo im da nam njihove zabrane ne znače ništa i da navijački kop možemo stvoriti na bilo kojem dijelu stadiona na kojem MI to odlučimo napraviti", poručili su iz Torcide.

Odluka disciplinskog suca Prve i Druge HNL, Saše Pavličića, o zatvaranju poljudske sjeverne tribine naišla je na žestoku reakciju Torcide. Premda je Pavličić u nazad nekoliko kola isticao kako će, ako Torcida, nastavi li s upotrebom pirotehnike i prijetnjama smrću u obliku pokliča, ‘čakije ti ne gine’, biti kažnjena s pražnjenjem tribine, Torcidaši i dalje smatraju kako je odluka nepravedna. Stoga su odlučili pozvati sve navijače sa pretplatom za Sjever da za sljedeću utakmicu protiv Intera, 27. studenog, kupe karte za jugoistočnu tribinu.

Uz poziv poslali su i poruku kojoj kažu kako će, ‘srušiti bandu lopovsku pod svaku cijenu i bez obzira na žrtvu koju će morati pondnijeti”.

Poruku Torcide prenosimo u cijelosti.

“KN Torcida poziva sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka, koji imaju pretplatu za sjevernu tribinu, da za predstojeću utakmicu Hajduka s Interom, koja će se u nedjelju 27. studenog u 17 sati igrati na Poljudu, KUPE kartu za jugoistočnu tribinu (ulaz U).

S te tribine ćemo kao navijačka grupa pružiti podršku Hajduku. Nakon što karte za jugoistočnu tribinu budu prodane u cijelosti, pozivamo Vas da nastavite kupovati karte za istočnu tribinu, ulaz T po istoj cijeni (40,00 Kn). Za ova dva ulaza na stadion neće vrijediti godišnje pretplate za sjevernu tribinu, već svaki gledatelj mora kupiti kartu na jednom od prodajnih mjesta (City, Marmontova, Kućice oko stadiona prije utakmice i Fan Shop na Poljudu). Dolaskom na ovu utakmicu pokažimo otpor.

Pokažimo im da nam njihove zabrane ne znače ništa i da navijački kop možemo stvoriti na bilo kojem dijelu stadiona na kojem MI to odlučimo napraviti. Dođite, pružite podršku Hajduku i našoj borbi te se svi zajedno pripremimo za derbi o kojem će se pričati. Srušit ćemo vas bando lopovska, pod svaku cijenu i neovisno o žrtvi koju ćemo na tom putu morati podnijeti”, poručili su iz Kluba navijača Torcide.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.