Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

(FOTO) Švicarci uvrijedili Osječane! Pogledajte što su im napravili od grba, ali onda je klub napravio nevjerojatan potez!

Autor: Bruno Herljević

Navijači Osijeka mogu to slobodno smatrati uvredom i to na više razina, ali klub se zato pobrinuo da navijačima vrati osmijeh na lice.

Osijek u četvrtak u 19 i 45 igra uzvratnu utakmicu protiv švicarskog Luzerna u kvalifikacijama za Europsku ligu, a Švicarci su baš lijepo osramotili uoči tog dvoboja koji su u prvom ogledu na Gradskom vrtu izgubili s 2:0.

Naime, Švicarci su odnekud iskopali grb Osijeka u svijetloplavoj varijatni s dvije crvene zvijezde i postavili ga službenu stranicu na kojoj se prodaju karte. Navijači Osijeka mogu to slobodno smatrati uvredom i to na više razina, ali klub se zato pobrinuo da navijačima vrati osmijeh na lice.

Cijene ulaznica za ogled na Swissporareni kreću se od oko 230 do čak 700 kuna, u švicarskim francima je to 34.10 i 103.30 franaka. No, Osijek je napravio nevjerojatan potez i omogućio je svim navijačima koji će putovati u Švicarsku besplatne ulaznice.

Osijeku je Luzern posljednja “lagana” prepreka jer ih u trećem prekolu čeka težak protivnik. Osječani igraju protiv PSV-a, a prva utakmica igrat će se u Eindhovenu 27. srpnja, dok je uzvrat na Gradskom vrtu zakazan za 3. kolovoza.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.