(FOTO) ‘Što je meni ovo trebalo’? Pogledajte Bilićev izraz lica kada je shvatio da je vjerojatno bivši

Autor: Bruno Herljević

Bilić više nema manevarskog prostora. Navijači se već tjednima zabavljaju po društvenim mrežama tražeći novu zamjenu za Bilića, a klub mu je ionako dao ultimatum koji je, parafraziramo, glasio ovako nekako, 'ako uskoro ne izvučeš West Ham s dna tablice, bivši si'.

Hrvatski trener i bivši izbornik hrvatske reprezentacije, Slaven Bilić, doživio je najveću sramotu i najteži poraz otkako je sjeo na klupu West Hama. Na sirotim ‘Čekičarima’ iskalio se ljuti gradski rival, Arsenal, a Topnici su mrežu momčadi s istoka Londona napunili s čak pet golova. Završilo je s visokih 5:1 za gostujuću momčad, a Bilićeva momčad raspala se ubrzo nakon druogog primljenog pogotka.

Bilić više nema manevarskog prostora. Navijači se već tjednima zabavljaju po društvenim mrežama tražeći novu zamjenu za Bilića, a klub mu je ionako dao ultimatum koji je, parafraziramo, glasio ovako nekako, ‘ako uskoro ne izvučeš West Ham s dna tablice, bivši si’. West Ham je 17. momčad prvenstva, što znači da je na dnu tablice, a kako sada stvari stoje, teško će se ove sezone boriti i za sredinu ljestvice, borba za opstanak ipak je izvjesnija.

Toga je očito svjestan i Bilić, a sve zapravo govori i njegov izraz lica pred kraj utakmice kod rezultata 5:1, koji su uhvatile kamere. Ne možemo reći što mu je tada prolazilo kroz glavu, ali jamačno je imalo veze s činjenicom da bi uskoro mogao postati bivšim trenerom West Hama ili se pak samo prisjećao nekih boljih vremena…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.