Twitter

(FOTO) Srušio se zrakoplov u kojem je bila cijela brazilska nogometna momčad: Ovo je njihova posljednja fotografija!

Autor:

Zarakoplov je poletio iz Bolivije, prevozio je 81 osobu, a srušio se na putu za Medelin i to zbog navodnog kvara i problema s električnom energijom.

Zrakoplov koji je prevozio brazilsku nogometnu momčad prvoligaša Chapecoensea, srušio se u utorak nedaleko od kolumbijskog grada Medelina. Zarakoplov je poletio iz Bolivije, prevozio je 81 osobu, a srušio se na putu za Medelin i to zbog navodnog kvara i problema s električnom energijom, prenose lokalni mediji. Isto tako navode kako u nesreći ima preživjelih, trenutno se spominje kako je stravičan pad zrakoplova preživjelo samo šestero putnika, ali to je još neslužbeno.

U avionu se našla i cijela nogometna momčad brazilskog kluba koja je putovala na filane Copa Sudamericane u kojem su trebali igrati protiv Atletico Nationala, no finala ipak neće biti.

Chapecoense je klub iz Chapeca osnovan 1973. godine. Pet puta je u povijesti osvajao Catarinao, odnosno, prvenstvo Santa Catarine, a 2014. godine je izborio plasman u prvu brazilsku ligu. Do finala Copa Sudamericana stigao je izbacivši legendarni San Lorenzo.  

Autor: