Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

(FOTO) SRBI MORAJU PROVOCIRATI! Na krvavom derbiju u Beogradu opet spominjali Vukovar

Autor: Bruno Herljević

Spomenimo još kako niti ovaj beogradski derbi nije prošao bez provokacija upućenih Hrvatima.

Završio je još jedan beogradski derbi između Partizana i Crvene zvezde (1:1). Bio je to još jedan derbi koji su obilježili nasilni navijači sa svojim divljačkim ispadima.

Došlo je do masovne tučnjave na tribini gdje su bili Grobari, a oni koji su tučnjavu izazvali (još se ne zna tko je to bio) na kraju su bili skinuti do gole kože i spaljeni bakljama te su izbačeni s tribine.

Utakmica je nakratko bila prekinuta kako bi specijalci izveli pretučene navijače s dijela stadiona gdje su bili Grobari. Navodno, jedan navijač je teško ozlijeđen i bori se za život.

Spomenimo još kako niti ovaj beogradski derbi nije prošao bez provokacija upućenih Hrvatima. Na tribinama se mogao vidjeti ogroman transparent na kojem je bila srpska trobojnica s natpisom “Vukovar” na ćirilici.

Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL
Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL
Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL
Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Našla se tu i poznata šajkača Ratka Mladića.

Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.