YouTube

(FOTO) SMIJAT ĆETE SE NEKOLIKO SATI! Pogledajte na što liči bista Cristiana Ronalda u zračnoj luci na Madeiri

Autor: Bruno Herljević

Naime, rodni grad Cristiana Ronalda odlučio je odati počast najpoznatijem građaninu i to na način da su prvo imenovali zračnu luku po njemu, a na svečanom predstavljanju, na kojem je prisustvovao i Cristiano, otkrivena je i bista.

Netko zaista mrzi Cristiana Ronalda. Drugog zaključka nismo imali nakon što smo vidjeli na što liči bista najboljeg nogometaša svijeta postavljena u zračnoj luci nazvanoj po Cristianu Ronaldu u njegovoj rodnoj Madeiri.

Naime, rodni grad Cristiana Ronalda odlučio je odati počast najpoznatijem građaninu i to na način da su prvo imenovali zračnu luku po njemu, a na svečanom predstavljanju, na kojem je prisustvovao i Cristiano, otkrivena je i bista. No, ne možemo baš reći kako je to svečano otkrivanje prošlo u najboljem ugođaju. Bista Cristiana Ronalda baš i ne sliči na njega. Zapravo, više izgleda kao karikatura, odnosno, izgleda kao da ju je radio kakav amater ili pak netko tko doista ne voli Cristiana.

Pogledajte na koncu kako to izgleda…

Twitter
Twitter

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.