FOTO: Instagram

(FOTO) RAKITIĆ OTVORIO DUŠU: ‘Ovo je najteža stvar koju sam napravio u životu’

Autor: Željka Orešković

Ni Liga prvaka nije bila tako nedostižna

Rakitićeva nogometna karijera otvorena je knjiga, ali njegov privatni život baš i nije. Ipak, sada je i to pomijenio i srce je otvorio Marci, čijem novinaru je ispričao Raquelinu i njegovu ljubavnu priču.

“Vidiš li onu konobaricu? Oženit ću se s njom”, riječi su koje je Rakitić kazao svom bratu i s kojima je sve krenulo. On je s bratom Dejanom došao u Sevillu kako bi potpisao ugovor o transferu iz Schalkea, zbog toga je bio nervozan i predložio mu je da popiju još jedno piće. Baš to, čini se, bila je sudbonosna odluka jer u tom trenu je ugledao Raquel.

FOTO: Instagram

Već sljedećeg dana potpisao je ugovor sa Sevillom, a naredna tri mjeseca živio je u hotelu u kojem je Raquel radila kao konobarica. On je u međuvremenu tražio kuću koja bi postala njegov stalni dom, ali svakog jutra dolazio je na kavu i fantu od naranče, a sve samo kako bi vidio nju.

 

“Znao sam samo da se zove Raquel. Ona nije govorila engleski, a ja nisam govorio kastiljski. Zbog toga sam svaki dan govorio isto: ‘Dobro jutro, Raquel. Kavu i Fantu od naranče.’ Ne mogu točno opisati kako sam se osjećao, ali zbog nje sam se osjećao drugačije. Počeo sam učiti španjolski, ali nije mi išlo, kada joj nisam znao objasniti što želim reći koristio sam se rukama. Raquel je to bilo zabavno i podsjećalo ju je na Tarzana i Jane”, priča Rakitić za Marcu.

FOTO: Instagram

Ivan i Raquel u braku su od 2013. godine, a prije nego što je pristala izaći s njim, odbila ga je 20 ili 30 puta i pritom je uvijek smišljala isprike o tome kako mora raditi ili spavati. Rakitić je u međuvremenu pronašao kuću i mislio je da je sve gotovo. ali nije želi odustati, i dalje se svako jutro vraćao u hotel na kavu.

“Smiješno je koliko sam kave pio”, prisjetio je Rakitić, a jasno se sjeća i dana kada mu je Raquel rekla pravi razlog zbog kojeg ga odbija.




“Ti si nogometaš, za godinu dana možeš otići iz države. Žao mi je, ali ne”, rekla mu je lijepa plavuša. Rakitić je to prihvatio sve do jedne večei kada je Raquel ugledao na večeri u hotelu sa sestrom, odšetao je do nje i pozvao je na večeru. Sve ostalo je povijest, njih dvoje zajedno su šest godina, od toga u braku četiri, a imaju i dvoje djece.

FOTO: Instagram

“Najteža svar u životu koju sam napravio je osvajanje Raquel, teže i od osvajanja Lige prvaka”, zaključio je Rakitić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.