twiter

(FOTO) ODVRATNO PONAŠANJE ARGENTINACA ZGROZILO JAVNOST! Vatreni im ovo neće oprostiti!

Autor: Bruno Herljević

Tko gubi, ljuti se. To je poznata stvar, ali nekog dostojanstva, fair-playa i poštovanja mora biti među protivnicima i što je gore čak i suigračima iz klubova. Ono kako su se Argentinci ponijeli nakon poraza od Hrvatske može se kolokvijalno nazvati, dnom dna.

Hrvatska je taktički u potpunosti nadvisila Argentinu i slavila s 3:0, a kroz cijelu utakmicu morali su trpjeti brutalne prekršaje južnoamerikanaca koje je sudac većinom kažnjavao samo prekršajima, dakle, ne kartonima, već samo prekršajima. Rebić i Mandžukić su vraćali koliko su mogli, ali zatomili su nekako bijes i prepustili Argentincima svu nervozu koja ih je na koncu i dekoncentrirala.

Međutim, nakon vodećeg gola Rebića, Hrvatska je krenula stiskati i tražiti još, a tu su Argentincu podivljali. Otamendi prvenstveno, koji je u jednom trenutku divljački napucao Rakitića iz neposredne blizine nogom u rame i to tako da je ovaj odletio pola metra dalje. Sudac? Dao mu je samo žuti karton.

 




“Bili su toliko frustrirani, imali su tri napada i nisu htjeli izbaciti loptu kada je naš igrač ostao ležati na travi. To pokazuje njihovu frustraciju”, rekao je to Beusan kasnije u analizi, koji je također ocijenio suđenje jako lošim.

Do kraja utakmice Hrvatska je ispeglala Argentinu s još dva gola i nanijela im jedan od najtežih poraza ikad na Svjetskim prventvima, te im je smanjila šanse za prolaskom u osminu finala na minimum.

No, na kraju utakmice dogodilo se još nešto veoma ružno i nesportski. Nakon poraza najbolji igrač Argentine, Leo Messi samo je otišao u svlačionicu bez da je čestitao Hrvatima ili makar svom ‘prijatelju’ Rakitiću na pobjedu, premda se dobro zna i s Modrićem, a igrao je i protvi Mandže, Vrsaljka…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.