FOTO: Facebook/ NK Borac Imbriovec

(FOTO) NEKIMA SU ITEKAKAV SPEKTAKL: U ovom mjestu dinamovce dočekuju kao velike zvijezde!

Autor: Željka Orešković

Kod većine je Dinamo odavno izgubio status bitnog kluba

Većini je jasno da Dinamo nije što je nekad bio, a njihova igra u posljednje vrijeme razočarala je mnoge. Ipak, pred njima je utakmica koju bi trebali dobiti žmirečki, no Dinamo kao Dinamo, možda nas ponovo iznenade. Neugodno.

Danas, u srijedu u 15.30 Dinamo gostuje u Imbriovcu, gdje još uvijek uživaju status velikih zvijezda i velikog kluba. NK Borac Imbriovec danima se priprema za dolazak kluba iz Zagreba i realno je reći da je njima ova utakmica spektakl. Radi se o amaterskom nogometnom klubu iz Križevačko-koprivničke županije kojem će ovaj susret svakako dobro doći, ako za ništa drugo, da se čuje za njih.

FOTO: Facebook/ NK Borac Imbiovec

Ni Dinamu neće škoditi jer će napokon doći negdje gdje će ih gledati kao velike nogometaše, a ne kao najlošiji klub u povijesti Lige prvaka, u koju se ove sezone nisu ni plasirali.

Iz Imbriovca su zaista uzbuđeni zbog utakmice, a s obzirom na vrijeme posljednjih dana, kontaktirali su predstavnika Dinama Bukovinu, koji je potvrdio da će se susret odigrati čak i ako vrijeme bude loše. Podsjećamo, proteklog vikenda, Dinamo je u Zaprešiću odigrao utakmicu na rubu regularnosti, igrači su doslovno plivali po potopljenom travnjaku.

FOTO: Facebook/ NK Borac Imbriovec

Inače, današnji susret je utakmica šesnaestine finala Hrvatkog nogometnog kupa i kako sami čelnici Borca Imbriovac kažu, radi se o povijesnoj utakmici.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.