Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

(FOTO) NAVIJAČ HAJDUKA POSTAO HIT NA FACEBOOKU: Pročitajte poruku roditeljima koja je nasmijala sve: ‘Pokaži ovo materi i ćaći’

Autor: Bruno Herljević

Hajduk u četvrtak (večeras) igra kod moćnog Evertona, a jedan mladi navijač Hajduka odlučio je krenuti u svoju liverpulsku avanturu.

Gostovanja na nogometnim utakmicama uvijek su na neki svoj način prava avantura, pa čak i kada se ide u susjedni kvart, grad ili predgrađe. No, posebna je avantura otići na dug put kako bi se bodrio omiljeni klub i to još u posljednjoj fazi prije ulaska u Europsku ligu.

Hajduk u četvrtak (večeras) igra kod moćnog Evertona, a jedan mladi navijač Hajduka odlučio je krenuti u svoju liverpulsku avanturu. Kako bi doživljaj bio još intenzivniji mladić je u grad Beatlesa otišao bez znanja roditelja, a njegova poruka roditeljima osvanula je na Facebook stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” i nasmijala je tisuće ljudi.

“Pokaži ovo materi i ćaći. Ja san oša u Englesku na Hajduka. Ponija san dugu robu i iman dovoljno kuna, nazvat ću vas kad dođen gori. Ne bojte se ništa, javit ću van se svako dan-dva i objasnit kad se vratin. Vratit ću se u nedilju navečer, ponediljak uitra, ponio san i knjige tako da putem mogu učit. I nemojte se brigat bezveze, neće mi ništa bit.”, poručio je mladi navijač bratu.

“I pasu ti je otpala ogrlica, pazi kad ga budeš pušta”, upozorio je usput brata i na kraju napomenuo, “Javi materi i ćaći do sutra popodne” jer ipak je bolje neke vijesti prenijeti nešto kasnije.

Dio koji je ipak najviše nasmijao članove ove Facebook grupe jest detalj da je sa sobom na put ponio i knjige te da će putem učiti.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.