Facebook: Luis Suarez (Official)

(FOTO) FIFA-ina ‘OSVETA’ LUISU SUAREZU: Pogledajte kakvom su fotografijom predstavili Barceloninog napadača

Autor: Bruno Herljević

Osveta ili ne, uvjereni smo da bi bilo dosta gadno da je Suarez prisustvovao dodijeli nagrada, ali na sreću nije.

Napadač Barcelone, Urugvajac, Luis Suarez izabran je zajedno s još nekolicinom svojih suigrača u FIFA-inu momčad 2016. godine. No, ono što je frapiralo sve prisutne, a kasnije i one koji su pregledavali snimke i slike, jest fotografija kojom je krovna svjetska nogometna organizacija predstavila Urugvajca.

Ostatak momčadi predstavljen je uobičajenim fotografijama, a jedino je Suarez predstavljen fotografijom koja mu se sigurno ne bi svidjela jer je na njoj ispao, blago rečeno, užasno.

Društvenim mrežama proširila se teorija kako je riječ o svojevrsnoj odmazdi FIFA-e zbog Suarezova incidenta s Chiellinijem. Podsjetimo, na prošlom Svjetskom prvenstvu Suarez je ugrizao Chiellinija i zbog toga dobio suspenziju od devet utakmica zabrane nastupa za reprezentaciju, a nije smio igrat čak pola godine. Kazna je bila rigorozna jer je Suarez i ranije to radio, a njegova reakcija na tu odluku bila je dosta burna.

Osveta ili ne, uvjereni smo da bi bilo dosta gadno da je Suarez prisustvovao dodijeli nagrada, ali na sreću nije.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.