(FOTO) Chapecoense ujedinio legendarni dvojac: Brazilski i argentinski virtuozi ponovo u istoj momčadi?!

Autor:

Brazilska momčad zavijena je u crno nakon što je gotovo cijela prva momčad poginula u zrakoplovnoj nesreći u Kolumbiji gdje su trebali odigrati finale Copa Sudamericane, a ponude za pomoć stižu iz cijelog svijeta.

Senzacionalna vijest stiže iz Južne Amerike. Prema pisanjima tamošnjih medija legendarni nogometaš Brazila, Ronaldinho i ikona argentinskog nogometa Juan Roman Riquelme besplatno bi odigrali još jednu sezonu za brazilski Chapecoense čija je momčad tragično stradala u zrakoplovnoj nesreći.

Brazilska momčad zavijena je u crno nakon što je gotovo cijela prva momčad poginula u zrakoplovnoj nesreći u Kolumbiji gdje su trebali odigrati finale Copa Sudamericane, a ponude za pomoć stižu iz cijelog svijeta. U posljednjoj utakmici ove sezone momčad Chapea zaigrat će s juniorima. Što se tiče sljedeće sezone, Chape bi trebao igrati kao zaštićena momčad koja bez obzira na plasman ne može ispasti iz najvišeg ranga, ali isto tako očekuju se i nova pojačanja među kojima bi brazilsko-argentinski dvojac trebao ponovo zaigrati u istoj momčadi.

“Moj brat i prijatelji žele da ponovno zaigram. Vidjet ćemo”, rekao je Riquelme, legenda Boca Juniorsa, koji se posljednju utakmicu odigrao još 2014. godine za Argentinos Juniore. Ronaldinho se još nije oglasio, a on trenutno radi kao ambasador Barcelone. Riquelme i Ronaldinho zajedno su igrali dvije sezone u Barceloni, a bilo bi zaista lijepo vidjeti ih zajedno na terenu još koju utakmicu.

 

Autor: